21 Nisan 2012 Cumartesi


Bir kez daha sizinle planları paylaşma zamanı!

Mikro-Ödemeleri:

Tigrounette öğleden sonra dün bu bilgiyi paylaştı ama biz yine bu konuda konuşmak için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Melibellule bu hafta iki yeni arayüzler hazırladı!
Kaplamalar ve kürk renkleri recolorable olmayacak ama istediğiniz kadar şapkalar gibi birçok kez olacak!
; Kabile:

Oyuna dahil bir kabile forumu yaz başında görünmelidir! Bu forum moderasyon ekibi tarafından değil, kabile üyeleri tarafından yönetilen olmayacak ve siz bu forumda istediğinizi paylaşmak için özgür olacaksın.
Bu gelen kabile forumu ile Tigrounette da oyuna doğrudan Özel Mesajlar için yeni bir maibox katacak!
Biz de kabile evleri için yeni bir özellik eklemek istiyorum! Neden TV üzerinden bazı Youtube videoları paylaşmak için güçlü olmak değil mi?
Özellikler:

Sen iyi kabile biri olduğunu düşünüyorsun? Neden sonra diğer bazı kabilelere karşı mücadele onaylayın değil! Size fare beceri test etmek ve diğer bazı takımlar / kabileleri ile mukayese bildirmek için bu yaz etrafında oyuna "Mulodrome" tanıtmak istiyorum.
Gelen Mulodrome, ben bu yaz gerçekleşecek resmi inter-sunucu turnuva hazırlamak olacak! Bu turnuvanın ana konusu, Olimpiyat Oyunları olacak.
Atelier 801:
Yeni developper Tigrounette yardımcı olmak için önümüzdeki ay geliyor! (18/05)
Atelier 801 de Brezilyalı ve bir Türk topluluğu yöneticisi arıyor. Bizimle çalışmak için Fransa'ya gelmek için hazırsınız ve İngilizce ya da Fransızca konuşmak, bize gönderirseniz burada devam ettirmek. (İş-ilgili kategoriyi seçin)

Nicimferiha ♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı atarken dikkatli küfürsüz vb. şekilde atmaya özen göstermeniz rica olunur!